Lådcykel i Umeå

Lådcykel i Umeå - den perfekta transporten för familjen

Det är ett smart och medvetet val att åka lådcykel i Umeå. Den här staden är en utpräglad cykelstad, liksom studentstäder ofta är. På många sätt är det därför smidigare att förflytta sig med cykel än i bil.

Undvik trång kollektivtrafik, få  med packning och passagerare på flaket. Skjutsa barn eller hund på flaket, eller varför inte matkassar eller annan packning. Babboe är framtagen av föräldrar, för föräldrar.

Upplev mer på lådcykel i Umeå

Det finns mycket fint och intressant att se och uppleva i Umeå, “björkarnas stad”. Gamla byggnader, trädgårdar och statyer. Det är inte för inte många refererar till den som Norrlands huvudstad. Det är en vacker stad med rejäla cykelbanor . Dessa har på ett smart sätt separerats från gångtrafikanternas halva. Planeringen har gjorts med cyklister i åtanke, något som gör detta till riktig cykelstad.

Lådcykel i Umeå är smart

För att stämma överens med våra olika kundtyper har vi flera modeller av cyklar för olika behov,. Här finns både två- och trehjuliga cyklar, med och utan eldrift. Skillnaden mellan trehjulingar och tvåhjulingar är att tvåhjulingarna är smidigare att manövrera än trehjulingar, men inte lika stadiga. Se vår cykelguide här.

Specialmodeller för barn och hund

Om du är umeåbo och har hund, passar det bra att byta till en lådcykel från bil. I sortimentet finns en specialmodell för transport av hund. Denna cykel Babboe Dog, och ger din hund eller hundar vän en bekväm åktur. Hos oss finns även barn-lådcyklar som har plats för ett eller flera barn. Detta ger dig möjlighet att ge dem roliga transporter till dagis och skola. Alla våra Babboe-cyklar har gott om reservdelar och tillbehör, som regnskydd, extra sittbänkar och mycket mer.


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241