Trygg e-handel! | 14 dagars öppet köp

Betala säkert med Svea Ekonomi

Du har inga produkter i varukorgen.

Provcykla innan köp!

Hitta din närmaste provcykel

Vi förstår att du gärna vill undvika "grisen i säcken" och prova produkten innan köp. Även om vi inte har en fysisk butik vid just dig, kan vi oftast fixa en provcykling i din närhet. Kontakta oss så skannar vi av i vårt ständigt växande nätverk och återkommer med ett förslag till dig!

BABBOE jpeg 835x680_KOTERFOTO__170411-BABBOE161482_LF

Montering

MONTERING AV DIN BABBOE LASTCYKEL ELLER ELLASTCYKEL

Om du beställer en eldriven Babboe lastcykel, levereras den färdigmonterad till ditt hemadress i samarbete med Schenker eller annan transportör Det enda du behöver göra är att ställa in rätt sadelhöjd och skruva på pedalerna.

Om du beställer din Babboe lastcykel utan el, kan du välja om du vill få din lastcykel omonterad, eller färdig monterad. Väljer du att montera själv, levereras den i 3 kartonger. Vi förser dig med tydliga instruktioner och tips som hjälper dig att montera själv. Det tar ungefär 4 till 5 timmar. Behöver du hjälp med monteringen, kan du mejla eller ringa vår Kundservice på info@lastcykel.se eller tel 023-14500 så hjälper vi dig så gott vi kan

Tips:
Ett antal viktiga och händiga tips om du väljer att montera din Babboe utan el själv.

Läs igenom hela manualen innan du börjar monteringen
Undvik montering inomhus om du inte har extra breda dörrar. Babboe Lastcyklar är 88 cm breda och de flesta dörröppningar är bara 80 cm breda.

MONTERINGS- OCH BRUKSANVISNINGAR

Provcykla en Babboe!

Vi har många orter där du kan provcykla en lastcykel innan köp.

Går det att byta ut bilen mot en lastcykel? Kommer företagets anställda att kunna gå över från budbil till eldriven cykel med flak? Vissa frågor går inte att besvara utan att testkörning sker. Det har vi förståelse för, och därför vill vi gärna hjälpa dig att få till en provcykling så att du kan bestämma dig.

Läs mer här hur du går tillväga för att provcykla en av våra cyklar.

Har du ett evenemang på gång och tycker du att vi ska vara med, så får du gärna höra av dig!
Kontakta oss på: info@lastcykel.se eller tel: 023-14500

babboe-max-bakfiets-6-kindjes.jpg