Trehjulingar för vuxna – ingen lek

Trehjulingar förknippas normalt med barn, och kan vara den första cykeln för många. För oss på Babboe är det ingen lek, utan ett väldigt effektivt och klimatsmart transportmedel som i många fall kan ersätta bilen. Ta en titt på vårt sortiment och hitta din egen favorit. Byt ut bilen redan i morgon!

Trehjulingar för vuxna - varför ska jag skaffa?

Bor du i en mellanstor eller större stad i dag? Då är du troligen mer än väl bekant med konceptet bilkö. Denna tidsbov som också är en miljöbov kan du bli av med, åtminstone om du inte pendlar några långa sträckor. Genom att byta till trehjuling för vuxna i form av en Babboe gör du dig själv en tjänst och även miljön en tjänst. Men det finns fler fördelar.

Vilka andra fördelar finns det?

För det första sparar du in på bränslekostnad. Dessa cyklar går ju på el, eller din egen trampkraft. Det är mums för plånboken att slippa de ständigt stigande bensin- och dieselpriserna. Om du väljer att trampa själv kommer din kondition även att må bra. Dessutom är det väldigt kul att trampa/åka runt på dessa.

Hur snabbt går cyklarna?

Om du trampar själv utan att anstränga dig alltför extremt kommer du upp i 18-20 kilometer i timmen. Med elmotor utan trampkraft är hastigheten cirka 25 kilometer i timmen. Sistnämnda är skönt att ha i branta uppförsbackar, eller om du ska transportera något på flaket. Det går att ta med sig upp emot 100 kilo last på flaket.

Men hur gör jag med barn och hund?

Goda nyheter! Vi på Babboe har speciella modeller som är designade för att frakta barn och hundar. Detta innebär att du inte behöver använda bil för att frakta familjen. Det finns regnskydd och annat som tillbehör, och dubbdäck - så det går väldigt bra att åka trehjuling för vuxen även på vintern.

Trehjulingar för vuxna - ingen lek men kul ändå


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241