Trehjulig cykel vuxen – effektiv transport

Tänk om det fanns stadiga och smidiga trehjuliga cyklar som kunde frakta mycket last. Då skulle bilen bli en onödighet, åtminstone för de som bor i städer. De goda nyheterna är att det finns! Med en trehjulig cykel från Babboe förenas lastutrymmet från bilen (och driften - om du väljer el) med cykelns framkomlighet och smidighet. För dig som ska hämta
barn på dagis eller vill kunna frakta hunden - det finns speciella modeller för sådant. Köp en lastcykel redan i dag.

Trehjulig cykel vuxen - vad är poängen?

Som redan nämnts är detta en smidigare lösning än bilen inne i städer. Medan bilisterna sitter i långa stillastående köer, kan du glida förbi på cykel utan större problem. Du kommer ofta snabbare fram med en cykel än med en bil. Utöver detta är det ett miljövänligt alternativ med trehjuling från Babboe. Det är också därför många av våra kunder väljer våra cyklar - de är nämligen ofta miljömedvetna.

Några andra fördelar med våra trehjuliga cyklar

I och med att cykeln inte drar någon bensin, kommer det i längden att bli ett kostnadseffektivt alternativ för dig. Det blir dessutom bra resultat för din kropp - det är ju hälsosamt att röra på sig. Om du väljer en modell med elmotor kan du själv välja om du ska trampa eller använda batteridriften. Detta kan vara väldigt bekvämt i jobbiga uppförsbackar med mycket last.

Hur snabbt går det?

Cyklarna drivs av kraftfulla elmotorer runt 250 watt. De kan komma upp i 25 km i timmen med eldriften, men du kan själv hjälpa till och åka snabbare. För den som trampar själv är det normalt att åka i cirka 18-20 kilometer i timmen.

Hur mycket kan jag packa på?

Det beror på vilken trehjulig cykel vuxen du valt. Runt 100 kilo får du på, med reservation för att det på modellerna för barn och hundar kan få plats mindre packning. För dig som köper en ren lastcykel går det på gott om saker, något som är bra för dig som veckohandlar.

Frågor? Ta kontakt med oss

Om du inte hittar det du söker på hemsidan - ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Vi önskar dig lycka till i jakten på en ny rolig cykel.
Trehjulig cykel vuxen - effektiv transport