Transportcykel för smidiga transporter

Du som är förälder och bor i stan kanske tar cykeln till jobbet i vanliga fall. Men när det gäller transport av barnen till skola, dagis eller fritids behövs bilen. Känns det igen? Lösningen heter transportcykel.

Transportcykel - trehjulig cykel med flak

En transportcykel är kort och gott en trehjuling för vuxna, som har ett flak där barnen kan sitta. Dessa cyklar har säkerhetsbälten, allt för att barnen ska sitta säkert under sin transport till skolan. Transportcyklar finns i varianter som är eldrivna och sådana som endast kan trampas. Oavsett vilken cykel du väljer är detta en väldigt smidig transportlösning, och naturligtvis en som är såväl hälsosam som miljövänlig. Sedan skadar det inte att barnen gillar att åka transportcyklar!

Finns det olika modeller?

Det finns flera olika modeller av transportcyklar. Trehjulingar, tvåhjulingar, eldrivna och såna som du får trampa själv. Vissa är avsedda för barn, andra för lastning och så har vi modeller som är specialbyggda för de som vill skjutsa hunden på sin transportcykel. Istället för att räkna upp alla modeller här, rekommenderar vi att du klickar runt på hemsidan och jämför själv vad som passar dig bäst.

Vilka ligger bakom denna idé?

Ett gäng holländska föräldrar letade efter en bra transportcykel, men hittade ingen lösning som passade. Det fanns redan varianter av transportcyklar som höll hög kvalitet, men priset var för högt. Därför bestämde de sig för att utveckla en egen, under varumärket Babboe. Det är detta märke våra cyklar har, och som har gjort många kunder nöjda. Är du intresserad av en egen cykel och har frågor, kontakta oss här.