Söker du en paketcykel? – köp en cykel med låda fram

Behöver du en dansk cykel med bra lastutrymme? Kolla mot Nederländerna istället. Köp en paketcykel från holländska Babboe och byt ut bilen redan idag. Vi har ett bra utbud av cykel med låda fram. För dig som bor i en stad är detta en väldigt smidig lösning, som minskar bensinåtgången radikalt samtidigt som du inte förlorar lastutrymmet från bilen.

Så hittar du den paketcykel som passar dig

Vi har gjort i ordning en guide som du hittar här. I den får du svara på frågor om ditt behov, och det blir klart ifall du behöver en cykel med låda fram som har två eller tre hjul. Det du även behöver ta ställning till är om det krävs eldrift eller inte. Om du har några funderingar trots detta, gå in på vår sida för support, som du hittar här.

Vad är fördelen med en cykel med låda fram?

Eftersom du har lådan fram har du en bra översikt över det som finns i lasten, oavsett om det är matkassar, barn eller hundar. Utöver detta finns det en stark miljöaspekt som brukar vara viktig för våra kunder. En paketcykel släpper inte ut några avgaser, och den drar ingen bensin. Något som i förlängningen sparar många sköna slantar. Utöver detta slipper du dessutom stå i långa köer till och från jobbet. Och det är kul!

Smarta tillbehör för smarta människor

Det blir blött när det regnar. Det är sen gammalt. Men misströsta inte, för vi har smarta och bra tillbehör för våra cyklar. Klicka här för att komma till vår sida med tillbehör. Ta dig torrskodd och torrhuvad till jobbet, dagis, matbutiken eller vad det kan vara. Du som har barn eller hund kommer att ha stor nytta av detta.

Här är några exempel på paketcyklar från oss på Babboe. Det är inte en dansk cykel du behöver, det är en holländsk.
2-hjulingar 3-hjulingar

Här är några exempel på paketcyklar från oss på Babboe. Det är inte en dansk cykel du behöver, det är en holländsk.

Cykel med låda fram