Lådcykel i Sundsvall

Lådcykel i Sundsvall - ett trevligt sätt att resa

Lådcykel i Sundsvall är en bra ide. Byt ut bilen mot en cykel med låda. Skona miljön och få ett trevligare transportmedel. Välj en med eldrift för att klara uppförsbackarna bättre. Se Babboes olika cyklar med låda här på hemsidan.

Hitta en lådcykel i Sundsvall

Hos oss på Babboe finns flera modeller av lådcyklar, för olika kunder och olika behov. I sortimentet finns både tvåhjuliga och trehjuliga cyklar, med och utan elmotor. Det som skiljer tvåhjulingar och trehjulingar åt, är att tvåhjulingar är smidigare att manövrera. Trehjulingar är däremot stadigare. Läs vår cykelguide här. Utbudet av familjecyklar är stort. Vi har ett flertal modeller, eftersom vi vill kunna erbjuda något bra för alla våra kunders behov.

Lådcykel funkar bra i Sundsvall

Babboe - en cykel med hundtransport som passar i Sundsvall

Om du är sundsvallsbo och har hund, är ett byte till en Babboe bra. Vi har en speciell hundmodell i form av Babboe Dog. Till denna finns ett flertal tillbehör för din ögonsten. Det finns även modeller för barn av lådcykel som passar för att transportera ett eller flera barn.

Det finns flera smarta tillbehör för dig som ska skjutsa barn. Skydd mot regn är till exempel bra att köpa som tillbehör. Du har bra uppsikt över barnen. Varför? För att de sitter framför dig, mitt i ditt blickfång. De är under trygg uppsikt i lådan framför dig . Det är en klar fördel av alla fördelar med detta eleganta fordon.

Går det att byta ut bilen mot en familjecykel?

Vi har ett flertal kunder som gått från bil till låd-/familjecykel. För dig som inte behöver åka flera mil per dag är detta ett mycket bra val. Ta cykeln till dagis eller skolan, åk till och från jobbet, storhandla och använd den rymliga lådan. En sån här cykel i Sundsvall är ingen dum idé alls.