Lådcykel Stockholm – ta dig smidigare fram utan bil

Lådcykel i Stockholm är en mycket god idé. Du som stått i långa köer, timtals, har blivit van att det tar lång tid att ta sig hem efter jobbet. De mängder avgaser din bil släppt ifrån sig ska vi inte ens börja fundera över. Kanske är det dags att byta bort bilen och välja en cykel med låda? Utöver smidigare transport kommer du även att spara pengar på bränslekostnad. Babboes användare finns över hela landet, och de är nöjda.

Hitta en lådcykel i Stockholm

Utbudet av cyklar med låda är varierat. Här hos oss på Babboe finns det flera modeller, för att stämma överens med alla kunders behov. Det första som skiljer dem åt är om de är två- eller trehjulingar. Det andra som skiljer dem åt är om de har eldrift eller inte. Fördelen med eldrift är att du slipper trampa uppför jobbiga backar, något som kan vara skönt om du har mycket last i lådan. Tvåhjulingar är smidigare än trehjulingar, men inte lika stabila. Vi har gjort en guide du kan kika på här.

Skjutsa vovven

Om du är stockholmare och hundägare passar det bra att byta ut bilen till en cykel. Hos oss finns en hundmodell i form av Babboe Dog, samt tillbehör för din ögonsten. Det finns även modeller som passar för ett eller flera barn. Självklart med skydd mot regn, och med säkerhetsbälten. Oavsett om du skjutsar hund eller barn, dina ögonstenar är under trygg uppsikt framför dig.

Lådcykel Stockholm - ett smart alternativ


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241