Lådcykel Örebro

Lådcykel i Örebro - ett smart sätt att resa

Det är en lysande idé med lådcykel i Örebro. Skippa trafikstockning och väntan i köer under rusningstid - åk direkt hem till fredagsmyset. Byt bilen mot en cykel. Skona miljön och få ett trevligare transportmedel. Se Babboes olika cyklar med låda här nedanför.

Specialmodeller för barn och hund

Om du är uppsalabo och har hund, passar det bra att byta ut bilen till en lådcykel. Vi har en specialmodell för transport av hund. Den heter Babboe Dog, och ger din fyrbenta vän en komfortabel resa. Vi har även barn-lådcyklar som klarar ett eller flera barn. Populära transporter till dagis och skola. För alla våra Babboe-cyklar finns det gott om reservdelar, som regnskydd, extra sittbänkar med mera. Dina passagerare sitter på flaket framför dig, vilket ger full uppsikt.

Upplev staden på lådcykel i Uppsala

Det finns mycket vackert att se och uppleva i Uppsala. Gamla byggnader, trädgårdar och statyer. En vacker stad, som har rejäla cykelbanor som separerats från gångbanan. Här har det helt enkelt tänkts till med planeringen, något som gör detta till riktig cykelstad.

Babboe har flera modeller av cyklar för olika behov, för att stämma överens med våra olika kundtyper. Vi har både två- och trehjulingar, med och utan eldrift. Skillnaden är att tvåhjulingar är smidigare att manövrera än trehjulingar, men inte lika stadiga.

Lådcykel i Uppsala - här kan du köpa en ny favorit