Lådcykel Malmö

Lådcykel i Malmö - köp en Babboe hos oss

Köp en lådcykel för att åka i Malmö. Rör dig i den fria luften, slipp kollektivtrafikens trängsel och ta med dig packning och passagerare. Barn, hundar och matkassar - allt får rum på flaket på en Babboe. Du behöver inte oroa dig för att det ska bli tungtrampat med många kilo i lådan på cykeln - det finns ju eldrift.

Malmö - en perfekt stad för lådcykel

Slipp trafikstockningar, andas frisk luft och ta dig fram snabbt, enkelt och kul. Undvik kollektivtrafiken med sin trängsel. Stäng av eldriften och få lite nyttig motion. För de som har barn är lådcykeln även en populär transport för barnen. Utbudet av lådcyklar för Malmö är stort. Vi på Babboe har flera modeller för olika behov, för att stämma överens med våra olika typer av kunder. Här finns både två- och trehjulingar, med och utan elmotor. Tvåhjulingar är smidigare att manövrera än trehjulingar, men inte lika stabila. Läs vår guide, som du kan se här.

På tur med vovven och barnen

Om du är malmöit och har en eller flera hundar passar det bra att byta ut bilen till en cykel. Vi har en specialmodell av hund-lådcykel hos oss. Den heter Babboe Dog. Den kommer med flera tillbehör, precis som våra andra cyklar. Vi har även barn-lådcyklar som klarar ett eller flera barn. För dessa har vi tillbehör som regnskydd, extra bänkar och säkerhetsbälten. Alla som åker ombord på flaket sitter framför dig, så du har full uppsikt.

Lådcykel i Malmö - köp en Babboe