Elcykel med låda för barn

Lådcykel i Västerås - ett smartare transportsätt

Lådcykel i Västerås är något som lämpar sig väldigt väl. Du undviker trafikstockning och stående i köer under de mer hektiska tiderna under dagen - färdas direkt hem till familjen istället. Byt ut din bil mot en lastcykel. Det här är ett bra alternativ för klimatet och som samtidigt ger dig ett roligare transportmedel. Ta en titt på de olika cyklarna här i vår cykelbutik.

Lådcykel i Västerås - skaffa en du med

På lådcykel i Västerås

Det finns en mängd olika modeller av lådcyklar som skiljer sig utifrån behov, och passar olika kundtyper. I vårt sortiment finns såväl två- som trehjulingar. Dessa kan väljas med och utan eldrift. Skillnaden som finns mellan tvåhjuliga och trehjuliga lådcyklar är att trehjulingarna är stabilare, medan tvåhjulingarna är smidigare. Läs vår cykelguide här.

Skjutsa dina familjemedlemmar

Om du är västeråsbo och hundägare finns det ett särskilt intressant alternativ. Vi säljer nämligen en speciell cykel avsedd för transport av fyrbenta vänner. Den cykeln heter Babboe Dog. Till den cykeln finns ett flertal tillbehör för din hund. Vi har även cyklar som passar för barn. För dig som ska skjutsa barnen till och från skolan passar regnskydd bra att köpa som tillbehör. Du har bra uppsikt över barnen i lådan framför dig.