Lådcykel i Linköping - ett smartare transportsätt

Lådcykel i Linköping är en lysande idé. Du slipper trafikstockning och väntan i köer under de aktivare tiderna under dagen - åk direkt hem till kvällsmyset istället. Byt ut din bil mot en Babboe. Detta är ett val för miljön och som samtidigt ger dig ett trevligare transportmedel. Se de olika cyklarna här i vår cykelbutik.

På lådcykel i Linköping

Det finns ett flertal olika modeller av lådcyklar för olika behov, och för olika typer av kunder. I sortimentet ingår både två- och trehjulingar, och dessa finns då med och utan eldrift. Skillnaden mellan tvåhjuliga och trehjuliga cyklar är att tvåhjulingar är smidigare att manövrera än trehjulingar. De är dock inte lika stadiga. Läs vår cykelguide här. Utbudet av cyklar med lastutrymme är stort. Babboe erbjuder flera cykelmodeller, något som passar alla kunders behov.

Det andra som skiljer våra cyklar åt är ifall de har eldrift eller inte. Eldrift gör att du slipper trampa uppför backar som tar emot. Detta är något som är väldigt bra att ha om du har lastat mycket i lådan.

Vilken blir din lådcykel i Linköping?

Skjutsa dina familjemedlemmar

Om du är linköpingsbo och är hundägare, passar byte till en lådcykel från Babboe bra. Vi har en speciell cykel avsedd för hundtransport, som heter Babboe Dog. Till den finns ett flertal tillbehör för din vovve. Vi erbjuder även modeller som passar för ett eller flera barn. För dig som ska transportera barn till och från skolan, dagis med mera,  passar skydd mot regn bra att köpa som tillbehör. Barnen är under trygg uppsikt i lådan framför dig - det är en av alla fördelar med detta förmämliga fordon.