Lådcykel i Karlstad - ett trevligt sätt att resa

Lådcykel i Karlstad är en idé som är både smart och kul. Genom att byta ut bilen mot en cykel skonar du miljön och får ett trevligare transportmedel. För att klara uppförsbackarna rekommenderas eldrift. Här kan du se våra olika cyklar med eldrift och utan.

Hitta en lådcykel i Karlstad

Hos oss finns lådcyklar för olika kunder och med olika behov. Vi har flera modeller som skiljer sig åt, med två eller tre hjul och med eller utan elmotor. Modellerna med elmotor kan självklart trampas, för dig som vill ha extra motion men mer kraft i uppförsbackarna. Hur ska du då tänka kring två- eller trehjuling? Skillnaden är att tvåhjulingar är smidigare, men trehjulingar är stabilare. Läs vår cykelguide här. Varitationen av familjecyklar är stor. Det finns sannolikt något som passar extra bra för dig också.

Lådcykel i Karlstad är smart

Går det att byta ut bilen mot en elcykel?

Flera av våra kunder har gått från bil till låd-/familjecykel. Detta byte kan med fördel göras av dig som inte behöver åka flera mil per dag. Åk med denna cykel till dagis eller skola, färdas till och från jobbet, veckohandla och använd det generösa lastutrymmet. En sån här familjecykel i Karlstad är ingen dum idé alls.

Babboe - en cykel med hundtransport som passar i Karlstad och Hammarö

Om du är karlstadsbo och hundägare är ett byte till en Babboe en smart lösning. Babboe har en speciell modell av cykel avsedd för hunda, i form av Babboe Dog. Till denna finns naturligtvis ett antal tillbehör för din ögonsten. Även barn har speciella modeller av lådcykel. Cyklarna passar för att frakta ett eller flera barn.

 

För dig som ska skjutsa barn på elcykel finns det flera tillbehör till Babboe. Vad sägs om skydd mot regn? Alltid en bra idé när du ska till dagis. Uppsikent över barnen är god i denna typ av cykel. Varför? För att de sitter framför dig, i lådan med full uppsikt.