Lådcykel i Helsingborg - det självklara valet

Lådcykel är en självklarhet i Helsingborg. Staden är ett nav i flera härliga och långa cykelleder. Dessutom finns här många sevärdheter inom cykelavstånd.

Fördelarna med en lådcykel i Helsingborg tar dock inte slut där. Med en lådcykel tar du dig enkelt genom staden. Du kan undvika trång lokaltrafik eller skjutsa familj och vänner på flaket. Eller varför inte din hund? Kassar och packning blir lätt att få med sig. Har du barn, tänk på att Babboe är framtaget av föräldrar, för föräldrar. Så du vet att du säkert får med dig de små.

Mycket att uppleva med lådcykel i Helsingborg!

I Helsingborg kan du snabbt ta dig till olika sevärdheter med en lådcykel. Avstånden är lagoma till allt. Dessutom har Cykelfrämjandet valt ut tre härliga cykelrundor. Dessa lämpar sig för barnfamiljer och bjuder på motion och vacker natur. Och vem vet - du kanske upptäcker ett nytt smultronställe?


Våra kunder kan välja mellan flera cykelmodeller, allt efter behov! Vi har cyklar med både två och tre hjul, liksom lådcyklar med eller utan eldrift. Skillnaden mellan två- och trehjulingarna är att tvåhjulingarna är enklare att ta sig fram med. Trehjulingarna är dock något mer stabila. Se vår cykelguide här för mer detaljer.

Ta både barn och hund på lådcykel i Helsingborg!

Det är alltså en bra idé att ha lådcykel i Helsingborg. Vi har t o m tänkt på dina hundar! Det finns nämligen en specialmodell som heter Babboe Dog. Denna är byggd för att hundar skall åka med på ett bekvämt vis.

Vill du istället köra barn, har vi även barn-lådcyklar. Dessa rymmer flera barn. På så vis kan du hämta och lämna på dagis och skola.

Oavsett vem eller vilka du tar med på en lådcykel i Helsingborg, kan du känna dig trygg i vetskapen att alla lådcyklar från Babboe har gott om tillbehör och reservdelar, som extra sittbänkar, regnskydd, och extra sittbänkar.