Lådcykel i Helsingborg - det självklara valet

Att välja lådcykel framför bil i Eskilstuna är både smart och miljövänligt. Staden har ett utmärkt cykelvägnät med små nivåskillnader - som vanligt i studentstäder. Därför är det ofta smidigare och enklare att cykla än att åka bil eller ta bussen.

Faktum är att fördelarna med en lådcykel i Eskilstuna är många. Rör dig smidigt genom staden. Slipp fullpackade bussar. Skjutsa nära, kära eller din älskade hund på flaket - eller varför inte kassar och annan packning? Babboe är särskilt lämpligt för föräldrar - och har tagits fram av föräldrar.

Upplev mer med lådcykel i Eskilstuna

Eskilstuna lämpar sig väl för att utforska och ta sig fram i med lådcykel. Staden är känd för att vara lagom stor och har ett välutvecklat cykelnät. Med andra ord är stadsplaneringen genomfört med cyklister i åtanke. Därför kan du snabbt och smidigt uppleva vår vackra och närliggande natur eller sevärdheter som något av våra museum, den gröna stadsparken eller varför inte fördjupa dig i svensk historia och besöka vår hällristning.

Vi har flertalet olika cykelmodeller, för varierande behov, för att matcha våra olika kundtyper. Vi erbjuder såväl två- och trehjuliga cyklar, som cyklar med eller utan eldrift. Det som skiljer två- och trehjulingar åt är att tvåhjulingarna är smidigare att ta sig fram med, medan trehjulingarna är stadigare. Se vår cykelguide här för mer detaljer.

Specialmodeller för barn och hund

Som Eskilstunabo, är det alltså behändigt att byta från bil till cykel. Även för dig med hund! Vi har nämligen en specialmodell för just dem. Modellen heter Babboe Dog och är byggd för att ge dina bepälsade bästa vänner en bekväm åktur. Vi har också barn-lådcyklar! Dessa har plats för flera barn och låter dig ta dem till dagis och skola på ett roligt vis. Ifall olyckan är framme, kan du dessutom känna dig trygg med att samtliga Babboe-cyklar har gott om tillbehör och reservdelar, som regnskydd, extra sittbänkar och en massa annat.