Lådcykel Göteborg

Lådcykel i Göteborg - hitta en familjecykel här

Söker du en lådcykel i Göteborg? Detta är det perfekta fortskaffningsmedlet för dig som vill röra dig fritt utan att smutsa ner i miljön. Med dessa cyklar med rymliga lådor kan du lasta många matkassar, flera barn eller hundar. Tack vara eldriften orkar du uppförsbackarna trots tung last. Anslut dig till en stor grupp nöjda användare av denna holländska lådcykel.

Göteborg - en bra stad för lådcykel

Det är skönt att slippa sitta trångt i kollektivtrafiken. Slipp sitta i långa bilköer, andas frisk luft och ta dig fram snabbare än bilisterna. Om du väljer att trampa själv får du dessutom motion på köpet. Utbudet av lådcyklar för Göteborg är varierat. Här hos oss på Babboe finns det flera modeller, för att stämma överens med alla kunders behov. Vi har två- och trehjulingar, med eller utan eldrift. Det andra som skiljer dem åt är om de har eldrift eller inte. Tvåhjulingar är smidigare än trehjulingar, men inte lika stabila. Vi har gjort en guide du kan se här.

Skjutsa hunden och barnen

Om du är göteborgare och hundägare passar det bra att byta ut bilen till en cykel. Vi har faktiskt en specialmodell av cykel hos oss. Den heter Babboe Dog. För denna finns tillbehör för din lurvige vän. Vi har även modeller för dig med barn. Självklart finns det tillbehör som regnskydd, och säkerhetsbälten. Oavsett om du skjutsar vovven eller barnen, eller matkassarna - allt är under trygg uppsikt framför dig.

Lådcykel i Göteborg - köp en här