Trygg e-handel! | 14 dagars öppet köp

Betala säkert med Svea Ekonomi

Du har inga produkter i varukorgen.

Provcykla innan köp!

Hitta din närmaste provcykel

Vi förstår att du vill undvika "grisen i säcken" och prova produkten innan köp. Provcykling kan ordnas via vårt hjälpsamma nätverk med lastcyklare.

BABBOE jpeg 835x680_KOTERFOTO__170411-BABBOE161416_LF

Kvalitet

SMART KVALITET AV BABBOE

Babboe älskar riktigt smart kvalitet. Våra lastcyklar är inte bara fina och fiffiga, utan även av utmärkt kvalitet. Våra omfattande kvalitetstester visar att en Babboe lastcykel är stark, tålig och hållbar. Förutom bra kvalitet har vi utvecklat smarta lösningar. Extra kraft med en förstärkt ram, extra säker i och med parkeringsbromsen och extra rolig med våra olika smarta accessoarer, som regntältet och babysitsen.

Sist men inte minst är cyklarna det mest miljövänliga sättet att skjutsa barn, matvaror och loppisfynd, snabbt och smidigt. Med den här cykeln kan du ta med dig allt utan att ramla.

Mer detaljer finns på sidan om våra cyklar.

Provcykla en Babboe!

Vi har många orter där du kan provcykla en lastcykel innan köp.

Går det att byta ut bilen mot en lastcykel? Kommer företagets anställda att kunna gå över från budbil till eldriven cykel med flak? Vissa frågor går inte att besvara utan att testkörning sker. Det har vi förståelse för, och därför vill vi gärna hjälpa dig att få till en provcykling så att du kan bestämma dig.

Läs mer här hur du går tillväga för att provcykla en av våra cyklar.

Har du ett evenemang på gång och tycker du att vi ska vara med, så får du gärna höra av dig!
Kontakta oss på: info@lastcykel.se eller tel: 023-14500

babboe-max-bakfiets-6-kindjes.jpg