Vill du köpa elcykel? Kolla in utbudet från Babboe

För dig som är intresserad av att köpa elcykel finns ett stort och varierat sortiment av elcyklar med lastmöjlighet. Babboe är trehjuliga fordon som du kan köra på el eller trampa - det är valfritt. De kommer upp i 25 km i timmen och kan skjutsa såväl hundar som barn. Detta är en fullgod ersättare till bilen, för dig som inte behöver åka så långt. Se vårt sortiment och handla här.

Jag vill köpa elcykel - men vill veta mer

De elcyklar vi säljer är framtagna av föräldrar för föräldrar. De var alltså primärt till för att skjutsa barn till och från dagis, utan att behöva använda bilen. Men sedan dess har utbudet arbetats vidare på, och det finns i dag modeller för hundägare och även rena lastcyklar som är elcyklar med flak helt enkelt. Runt 100 kilo last går det på, och detta bör räcka för de flesta behov.

Hur fort går en sån här cykel?

De går 25 kilometer i timmen om du kör på ren elmotor. Det är 250 watts-motorer som sitter på dessa cyklar. Självklart kan du även trampa själv - annars skulle det ju inte vara någon cykel. Det finns även de som saknar eldrift. För dig som har en halvmil eller mil till jobbet kan detta vara den optimala lösningen. Visst, bil går snabbare rent teoretiskt - men blir ofta stående i trafikstockningar. På cykelbanorna är det friare att ta sig fram.

Vilka andra fördelar finns?

När du inte åker bil blir det lägre kostnader för drivmedel. Det blir i förlängningen en besparingsåtgärd. Om du ibland väljer att trampa själv får du bättre kondition, något som påverkar hela ditt välbefinnande. Sedan är detta givetvis en lösning som är miljövänlig, och en stor anledning till att många väljer att köpa eldriven cykel. En annan fördel med ett fordon som detta är också att det är väldigt kul.

För mer information - ta kontakt

Om du, efter att ha tittat runt på vår hemsidan, fortfarande har frågor: tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig på bästa sätt. Välkommen till oss på Babboe!

Vill du köpa elcykel? Kolla in utbudet från Babboe