Förmånscyklar för företag

Babboe Curve E

Förmånscyklar för ditt företag är ett prisvärt sätt att förbättra arbetsmiljön och dina anställdas hälsa. Genom att leasa en cykel via Babboe Sverige kan den erbjudas till ett lägre pris än om den köps privat.

Hur fungerar förmånscyklar för företag?

De är ett sätt för företag att erbjuda sina anställda möjligheten att leasa en cykel under en period på tre år. Kostnaden för cykeln dras på de anställdas bruttolön, vilket gör det ett prisvärt alternativ för både företag och anställda. Från 1 januari 2022 beskattas cyklarna först när förmånsvärdet överstiger 3 000 kr per år, gör det en cykel för 22 000 kr väsentligen skattefritt.

Om ni vill läsa mer om hur fungerar, har Skatteverket mycket information om hur det fungerar med förmånscykel.

Varför bör ditt företag erbjuda förmånscyklar?

De är ett bra alternativ till andra fordon, som bilar, för företag som vill främja hälsosamma och miljövänliga transportval för sina anställda. Genom att erbjuda cyklar til er anställda bidrar ni också till att minska trafikbelastningen och förbättra luftkvaliteten i ert närområde.

Vidare leder ökad fysisk aktivitet till minskad stress hos anställda, vilket har positiva effekter på deras hälsa och produktivitet.

Slutligen vill vi nämna en ekonomisk fördel med att företag låter anställda hyra cyklar - reducerade kostnader för parkering och andra transportrelaterade utgifter.


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241