Förmånscyklar i Växjö – Ett miljövänlig alternativ

Om du bor i Växjö, kan du nu tänka på att ersätta bilresor med en cykel. Arbetsgivare i Växjö har möjlighet att erbjuda sina anställda förmånscyklar till förmånliga priser. Detta innebär att du kan skaffa en cykel till ett pris som är klart lägre än ordinarie.

Frihet att använda din cykel

En av de givna fördelarna med förmånscyklar är att du kan använda dem precis som du vill - både privat och i tjänsten. Det finns inga begränsningar när det gäller hur du använder dem.

Så här kan du dra nytta av det

För att ta del av förmånen så behöver du inleda en konversation med din arbetsgivare för att uttrycka ditt intresse. När avtalet är klart, kan du välja den Babboe-modell som bäst uppfyller dina behov.

Klicka här för att se våra cykelmodeller

Jämför kostnader med vår kalkylator

Kostnaden för din förmånscykel beror på flera faktorer, inklusive priset på lådcykeln, din månadslön och marginalskatten. Du kan enkelt beräkna priset på din förmånscykel med hjälp av vår praktiska kalkylator. Det är ett smart sätt att få full koll på dina ekonomiska fördelar.

Tryck här för att beräkna din kostnad

Förmånscykel Växjö

Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241