Förmånscykel i Täby – Ett smart sätt att främja hållbar transport

Bor du i Täby så har du nu möjligheten att dra nytta av en unik cykelförmån som inte bara gynnar miljön utan också erbjuder ekonomiska fördelar. Genom detta erbjudande kan arbetsgivare erbjuda sina anställda möjligheten att skaffa förmånscyklar till förmånliga priser. Allt som krävs är att arbetsgivaren registrerar sig hos Babboe Sverige.

Fördelen med att använda din cykel privat och i arbetet

En av de mest betydande fördelarna med förmånscyklar är att de ger dig full frihet att använda dem både för personligt bruk och i tjänsten, utan några begränsningar. Det innebär att du kan anpassa cyklingen efter ditt eget schema och dina behov.

Så fungerar det i Täby

Processen är enkel. Inled en dialog med din arbetsgivare för att uttrycka ditt intresse för att skaffa en cykel. När avtalet är på plats, kan du välja den Babboe-modell som bäst passar dina behov.

Här kan du se våra modeller

Vad kostar en förmånscykel

Priset varierar beroende på flera faktorer, inklusive det ordinarie priset på lådcykeln, din månadslön och marginalskatten. För att räkna ut kostnaden har vi en praktisk kalkylator tillgänglig för dig som du hittar här 

Förmånscykel Täby

Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241