Förmånscykel i Örebro - köp din lådcykel via jobbet

Du som bor i Örebro kan köpa en förmånscykel via din arbetsgivare. Genom att göra en beställning av en Babboe-modell med cykelförmån kan det totala priset minskas. Arbetsgivaren behöver först registrera sig hos Babboe Sverige för att göra detta möjligt.

Vad innebär cykelförmån?

Cykelförmån är en skattepliktig förmån. Arbetsgivaren har möjlighet att erbjuda sina anställda denna förmån. I praktiken innebär det att de anställda minskar sin lön i utbyte mot förmånscykeln. Justeringen sker även genom arbetsgivaravgiften. I slutändan betyder det att du kan köpa en cykel till ett lägre pris jämfört med om du betalade den med pengar som redan har beskattats. Besök Skatteverket för att få mer information om vad cykelförmån innebär.

Kan jag använda min förmånscykel privat i Örebro?

Du bestämmer hur du använder din cykel eller elcykel. Det finns inga krav på hur du använder den, var du tar den eller när du ger dig ut på en tur. Du kan använda din nya lådcykel precis som du själv önskar.

Fortsätt framåt på följande sätt

Informera din arbetsgivare om att ni behöver ingå ett avtal med Babboe Sverige för att kunna köpa en förmånscykel. Vi kan hjälpa din arbetsgivare att få mer förståelse för vad det innebär. När avtalet har upprättats kan du välja den Babboe-modell som passar dig bäst. Betalningen för cykeln justeras när du genomför köpet.

Hur mycket kommer cykeln att kosta?

Priset på cykeln visas när du betalar i kassan. Här kan du räkna ut priset på din nya cykel. Priset beräknas baserat på flera faktorer, som lådcykelns ordinarie pris, din månadslön och marginalskatten. Om du skaffar en cykel genom din arbetsgivare handlar det om en bruttolönesänkning. Förmånsvärdet läggs till månadsvis.

Köp förmånscykel i Örebro via din arbetsgivare