Förmånscykel i Norrköping - skattesänkt lådcykel via arbetsgivaren

Om du bor i Norrköping och vill köpa en förmånscykel, kan du välja någon av våra Babboe-modeller och sänka ditt totalpris jämfört med om du köper cykeln "som vanligt". Det enda kravet är att din arbetsgivare är registrerad hos oss.

Förmånscykel i Norrköping, vad innebär det?

En cykelförmån är en skattepliktig förmån som arbetsgivare kan erbjuda sina anställda. Genom att sänka lönen kan den anställde köpa en cykel till ett reducerat pris. Detta justeras genom arbetsgivaravgiften. Cykeln kan köpas till ett betydligt lägre pris jämfört med om den hade köpts med en lön som redan är beskattad. Mer information om cykelförmån finns hos Skatteverket.

Måste jag använda cykeln till jobbet för att den ska räknas som en förmånscykel?

Det spelar ingen roll hur du använder din cykel eller elcykel. Det är upp till dig. Cykeln behöver inte användas för något specifikt ändamål eller på någon speciell plats. Självklart är det bekvämt för dig som bor i Norrköping att cykla till och från jobbet.

Så här går du vidare

Informera din arbetsgivare om att hen behöver ingå avtal med oss på Babboe Sverige. Ge din arbetsgivare våra kontaktuppgifter så berättar vi mer. När ett avtal är på plats har du möjlighet att välja vilken Babboe-modell som passar dig. Betalningen för din nya lådcykel justeras vid köpet.

Slutpriset kan variera

Den slutgiltiga kostnaden för cykeln beror på priset på lådcykeln, din lönenivå och marginalskatten. När köpet görs via arbetsgivaren görs ett bruttolöneavdrag, vilket innebär att ett förmånsvärde läggs till varje månad. Efter att du har valt cykel kommer du att se det pris du ska betala i kassan. Räkna ut priset på din förmånscykel här.

Köp förmånscykel i Norrköping via din arbetsgivare


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241