Förmånscykel i Linköping - köp din lådcykel via jobbet

Du som bor i Linköping kan köpa en förmånscykel via din arbetsgivare. Genom att handla en av Babboe-modellerna via cykelförmån kan det totala priset minskas. Arbetsgivaren kommer att behöva registrera sig hos Babboe Sverige för att möjliggöra detta.

Vad innebär cykelförmån?

Cykelförmån är en skattepliktig förmån. Denna förmån kan arbetsgivaren kan erbjuda sina anställda. Konkret betyder det att de anställda minskar sin lön i utbyte mot cykelförmånen. Justeringen görs även via arbetsgivaravgiften. I slutändan betyder det att du kan köpa en cykel till ett lägre pris jämfört med ifall du betalade den med redan beskattade pengar. Gå till Skatteverket för att lära dig mer om vad förmånscykel innebär.

Går det att använda min förmånscykel privat i Linköping?

Du bestämmer hur du använder din cykel eller elcykel. Det finns inga krav på hur du använder den, var eller när du tar den ut på en tur. Du kan använda din nya lådcykel precis som du vill.

Gå vidare så här

Berätta för din arbetsgivare att ni behöver ha ett avtal med Babboe Sverige för att köpa en förmånscykel. Vi kan hjälpa din arbetsgivare att förstå mer om förmånscykel. När ett avtal har upprättats kan du välja vilken Babboe-modell som passar dig bäst. Betalningen för cykeln justeras när du köper den.

Hur mycket kommer förmånscykeln att kosta?

Priset på cykeln framgår  när du betalar i kassan. Här kan du beräkna priset på din förmånscykel. Priset beräknas utifrån flera faktorer, som lådcykelns ordinarie pris, din månadslön och marginalskatten. Om du skaffar en cykel via din arbetsgivare rör det sig om ett bruttolöneavdrag. Förmånsvärdet läggs till månadsvis.

Köp förmånscykel i Linköping via din arbetsgivare


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241