Förmånscykel i Karlstad - få skatterabatt när du köper lådcykel

Bor du i Karlstad och vill köpa en förmånscykel? När du väljer någon av våra Babboe-modeller  som förmånscykel får du ett lägre totalpris än om cykeln köps i webbutik. Det enda kravet är att din arbetsgivare gör en registrering hos oss.

Förmånscykel i Karlstad, vad det betyder

Cykelförmån är en förmån som är skattepliktig. Denna kan ges som erbjudande till anställda på ett företag från deras arbetsgivare. Den anställdesänker  sin lön i utbyte mot denna cykelförmån. En justering sker även via arbetsgivaravgiften. I slutändan får du en cykel för ett betydligt lägre pris jämfört med cykelköp med skattade pengar. Ta del av mer information om cykelförmån hos Skatteverket.

Måste du cykla i Karlstad för att cykeln ska räknas som förmånscykel?

Hur du använder din cykel eller elcykel är upp till dig. Den behöver inte användas för något speciellt ändamål eller speciell plats. Men det är förstås smidigt för dig som bor i Karlstad kommun att cykla till och från jobbet.

Så går du vidare

Du behöver informera din arbetsgivare om att hen behöver ingå avtal med oss på Babboe Sverige. Du kan ge kontaktuppgifter till oss så kan vi berätta mer för din arbetsgivare. När ett avtal väl finns på plats kan du enkelt välja vilken Babboe-modell som passar dig. Betalningen av cykeln justeras när köpet görs.

Slutpriset kan variera

Den slutgiltiga cykelkostnaden avgörs av lådcykelns pris, vad du har i lön och marginalskatten. Vid köp av cykel via arbetsgivaren innebär det att ett bruttolöneavdrag görs, där ett förmånsvärde läggs på varje månad. Efter att cykel valts kommer du att se vilket pris du ska betala i kassan. Här kan du räkna ut pris på din förmånscykel.

Söker du förmånscykel i Karlstad?