Förmånscykel i Umeå -handla lådcykel via arbetsgivaren

Bor du i Umeå ska köpa förmånscykel via din arbetsgivare? Vid köp av någon av våra Babboe-modeller  via cykelförmån blir ditt totalpris lägre. Din arbetsgivare behöver registrera sig hos oss för att detta ska ske.

Förmånscykel i Umeå - vad innebär det?

Cykelförmån är en skattepliktig förmån. Den kan erbjudas de anställda på ett företag från arbetsgivarens sida. Konkret innebär det att den anställde går ner lön i utbyte mot sin cykelförmån. Detta justeras även via arbetsgivaravgiften. I slutändan innebär det att du inhandlar en cykel för ett betydligt lägre pris än om du betalat den med redan skattade pengar. Ta reda på mer om cykelförmån hos Skatteverket.

Kan jag cykla privat med en förmånscykel?

Det är upp till dig hur du använder din cykel eller elcykel. Det finns inget krav på hur användningen ska ske, att du ska cykla i något speciellt ändamål eller på angiven plats. Du förfogar fritt över din nya lådcykel.

Så går du vidare

Förklara för din arbetsgivare att det krävs ett avtal med oss på Babboe Sverige för att förmånscykel ska kunna köpas. Du kan hänvisa arbetsgivaren till oss så kan vi förklara mer. När ett avtal har upprättats är det fritt fram att välja vilken Babboe-modell som passar dig. Cykelns betalning justeras när köpet görs.

Hur blir totalkostnaden med cykelförmån inräknad?

Du kan se priset på din cykel när du ska betala i kassan. Här kan du räkna ut pris på din förmånscykel. Priset avgörs av flera sammantagna faktorer. Lådcykelns ordinarie pris, din månadslön och marginalskatten. När du köper en cykel via din arbetsgivare rör det sig om ett bruttolöneavdrag. Ett förmånsvärde kommer att läggas på månatligen.

Handla förmånscykel i Umeå


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241