Förmånscykel i Göteborg - skaffa lådcykel via arbetsgivaren

Om du bor i Göteborg kan du köpa en förmånscykel via din arbetsgivare. Genom att använda cykelförmån blir det totala priset på någon av våra Babboe-modeller lägre. Din arbetsgivare behöver registrera sig hos oss för att detta ska vara möjligt.

Förmånscykel i Göteborg - vad betyder det?

Cykelförmån är en förmån som är skattepliktig. Arbetsgivare kan erbjuda denna förmån till anställda genom att minska deras lön. Detta justeras också via arbetsgivaravgiften. I slutändan innebär det att du kan köpa en cykel till ett betydligt lägre pris än om du hade betalat den med redan skattade pengar. Du kan få mer information om cykelförmån från Skatteverket. Ta reda på mer om cykelförmån hos Skatteverket.

Kan jag cykla privat med en förmånscykel?

Det är upp till dig hur du vill använda din cykel eller elcykel. Det finns inget krav på hur den ska användas, var eller när du ska cykla. Du kan använda din nya lådcykel fritt.

Hur du går vidare

Förklara för din arbetsgivare att ett avtal med Babboe Sverige krävs för att köpa en förmånscykel. Du kan hänvisa arbetsgivaren till oss så att vi kan förklara mer. När ett avtal har upprättats kan du välja vilken Babboe-modell som passar dig bäst. Cykelns pris justeras när köpet görs.

Hur påverkar cykelförmånen totalkostnaden?

Du kan se priset på din cykel när du betalar i kassan. Här kan du även räkna ut priset på din förmånscykel. Priset bestäms av flera faktorer såsom lådcykelns ordinarie pris, din månadslön och marginalskatten. När du köper en cykel via din arbetsgivare så innebär det ett bruttolöneavdrag. Ett förmånsvärde kommer att läggas till månatligen.

Köp förmånscykel i Göteborg via din arbetsgivare