Förmånscykel i Helsingborg - köp lådcykel genom arbetsgivaren

Bor du i Helsingborg och vill köpa en förmånscykel genom din arbetsgivare? Genom att utnyttja cykelförmånen kan du få ett lägre totalpris på någon av våra Babboe-modeller. För att kunna göra detta behöver din arbetsgivare registrera sig hos oss.

Förmånscykel i Helsingborg - vad innebär det?

Cykelförmånen är en skattepliktig förmån. Arbetsgivare kan erbjuda denna till sina anställda genom att justera deras lön, vilket även påverkar arbetsgivaravgiften. I slutändan innebär detta att du kan köpa en cykel till ett betydligt lägre pris än om du hade betalat den med redan beskattade pengar. För mer information om cykelförmån kan du kontakta Skatteverket. Ta reda på mer om cykelförmån hos Skatteverket.

Kan jag använda förmånscykeln privat?

Det är upp till dig hur du väljer att använda din cykel eller elcykel. Det finns inga begränsningar för hur den ska användas, var eller när du ska cykla. Du kan fritt använda din nya lådcykel.

Hur går jag vidare?

Förklara för din arbetsgivare att ett avtal med Babboe Sverige behövs för att kunna köpa en förmånscykel. Du kan hänvisa arbetsgivaren till oss så att vi kan ge mer information. När ett avtal har upprättats kan du välja den Babboe-modell som passar dig bäst. Cykelns pris justeras vid köpet.

Hur påverkar cykelförmånen den totala kostnaden?

Du kan se priset på din cykel när du betalar i kassan. Här kan du även räkna ut priset på din förmånscykel. Priset beror på faktorer som lådcykelns ordinarie pris, din månadslön och marginalskatten. När du köper en cykel genom din arbetsgivare innebär det ett bruttolöneavdrag. Ett förmånsvärde kommer att läggas till varje månad.

Förmånscykel i Helsingborg