Flakcykel för den miljömedvetna föräldern som gillar motion

Är du trött på att behöva ta bilen för att ungarna ska till skolan eller dagis? Flakcykel kan vara lösningen för dig. Babboes smidiga flakcyklar låter dig trampa barnen till sin destination. Undvik trafikstockningar samtidigt som du sparar på miljön och bättrar på din hälsa.

Flakcykel av olika typer

Flakcyklar finns i flera olika varianter och modeller. Det finns tvåhjuliga och trehjuliga, de som är för att frakta saker och de som är för att ha passagerare i form av barn och djur. Sedan finns det eldriven flakcykel och den som endast har trampor. Utöver detta kan du välja modell beroende på estetisk stil. Gott om valmöjligheter. Bläddra igenom vårt sortiment, och återkom om du har några frågor om våra flakcyklar.

Vad vinner jag på att använda en flakcykel istället för bil?

Först och främst är det ju betydligt miljövänligare att cykla istället för att åka bil. Elkraft och trampor drabbar inte miljön som ett bensin- eller dieseldrivet fordon. Sedan slipper du trafikstockningar och rusningstrafik, samtidigt som du faktisk bättrar på konditionen. Det är dessutom kul att trampa omkring med våra lastcyklar - det tycker både barn, djur och förare!

Var kommer Babboes flakcyklar från?

Det var ett gäng föräldrar som startade vad som skulle resulteras i Babboes flakcykel. De hittade flakcyklar på marknaden, men tyckte de var alldeles för dyra. Därför startades Babboe, med missionen att erbjuda prisvärda flakcyklar - av föräldrar för föräldrar. I dag är varumärket etablerat, och populärt. Är du sugen själv? Ta en titt på våra olika modeller - det finns en Babboe för alla.