Elektrisk cykel – effektiv miljövänlig transport

Att köpa elektrisk cykel, elcykel: Smidigare sätt att ta sig runt

Söker du efter en elektrisk cykel som kan användas för pendling? Vi har flera alternativ i sortimentet, där du har ett mycket bra lastutrymme och även kan frakta såväl hundar som barn. Ta kontakt med oss på Babboe redan i dag. Ta kontakt här.

Elektrisk cykel - vad vinner jag på det?

För dig som bor i en stad kan det vara enklare och smidigare att ta sig fram med en elcykel än med bil. Medan det är trafikstockning dagligen i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö med mera glider du enkelt fram på cykelbanan med din cykel. Detta sparar även in pengar om du byter bort bilen, då du slipper bränslekostnaden.

Vilka andra fördelar finns det?

Något som måste nämnas är naturligt miljöaspekten. Med en elektrisk cykel släpper du inte ut några avgaser, och i dessa miljömedvetna tider är det många av våra kunder som väljer våra produkter av just den anledningen. Detta är den nya tidens fordon, för dig som vill vara snäll mot den jorden vi lever på.

Hur snabbt går era eldrivna cyklar?

Deras motorer är på 250 watt, och detta innebär att det finns en hel del kraft i elmotorn. Runt 25 kilometer i timmen är hastigheten, om du endast kör på el. Hjälper du till att trampa själv så går det snabbare. Utan motor går det att hålla 18-20 kilometer i timmen utan att bli totalt genomsvettig.

Vad gäller för lasten?

Beroende på vilken eldriven cykel du valt, kan du lasta upp till 100 kilo. Det räcker till en rejäl veckohandling, eller frakt av något annat tungt. I dessa stunder är det skönt att ha en eldriven motor på cykeln. Det kan vara svårt att hitta rätt cykel på den svenska marknaden, men vi tror att du skulle gilla Babboe. Läs mer på hemsidan och ta kontakt med oss om du är intresserad!
Elektrisk cykel - effektiv miljövänlig transport