Köp en elcykel trehjuling – för bekväm cykling

I de flesta större städer är det ett bök att ta sig fram med bil. Cykling är något som blir allt vanligare, och allt enklare. Flera större svenska städer har valt att satsa på cyklingen. Med en elcykel trehjuling tar du dig enkelt fram med både barn, hund och bagage. Välj din cykel här.

Vad är en elcykel trehjuling?

Babboe erbjuder olika modeller av trehjulig cykel med flak. Dessa har blivit väldigt populära och är en allt vanligare syn. Det har rentav blivit en trend, och det är en trend som är av godo. Alla vinner ju på att du cyklar istället för att åka bil: du som sparar tid, dina barn som får en rolig resa och miljön som slipper avgaserna.

Drivs den med batteri?

Det stämmer. Denna eldrivna trehjuling har ett batteri som räcker många sköna mil. Självklart kan du även trampa själv, och därmed bättra på konditionen. Eldriften är dock skön att ha i tunga uppförsbackar eller om du har mycket packning - typ ett gäng ungar eller en välmående hund.

Hur mycket får man plats med?

Lastutrymme varierar mellan cyklarna. Det vi kan säga är att det finns en eldriven cykel med tre hjul för alla, och att det är bäst att du bläddrar och kollar själv. Det finns speciella modeller för dig som har hund, och det finns de som är gjorda för att skjutsa barn till och från dagis. Det finns även de som helt enkelt bara ska ha bra lastutrymme - och vara en ersättare till bil för dig som inte har alltför långt till matbutiken.

Har du frågor? Kontakta oss

Kolla igenom vår hemsida och läs den information som finns om modeller, leveransvillkor och liknande. Om din fråga kvarstår efter detta - ta kontakt med oss här. Vi önskar dig lycka till i jakten på din nya cykel! Var beredd på att du kan råka hitta något som förändrar ditt liv och din livsstil på allvar...

Köp en elcykel trehjuling - för bekväm cykling