Elcykel med låda i Umeå

Elcykel med låda i Umeå - miljövänlig transport

Slipp bilköer och avgaser, letande efter parkeringsplats och höga drivmedelskostnader. Lös transporterna på smartare sätt i Umeå genom att färdas med elcykel med låda. Detta är ett sätt att resa som är miljövänligt, och du kan som bonus undvika trängseln i lokaltrafiken.

Cykel med låda - fördelar

Fördelarna med välja en elcykel för att cykla i Umeå är flera. Enklare och smidigare transporter är en sådan fördel. Jämfört med om du åker bil - något som märks speciellt där gatorna är smalare. Du fkan få med dig rejält med packning - kassar från matbutiken, resväskor eller kanske avfall som ska till återvinningsstationen. Den inbyggda lådan fram räcker till för mycket.

Eldriften är en välkommen hjälp i tunga backar. Den starka motorn driver dig enkelt uppför sträckor där svetten annars skulle lacka. Cyklarna kan köras utan eldrift, för dig som vill trampa själv och få lite nyttig motion. Det är ju perfekt att kunna variera. Det finns andra saker som också varierar. Vi har eldrivna lådcyklar med både två och tre hjul. Två hjul gör dig mer smidig, tre hjul ökar stabiliteten. Vad som passar dig är upp till ditt eget behov.

En annan viktig del vad gäller dessa cyklar är miljötanken. Dessa cyklar är betydligt skonsammare mot miljön jämfört med en bil. Och så får du ju frisk luft på köpet.

Fler fördelar med våra lådcyklar

Naturligtvis går det att få med sig mer än packning i lådan. Dina barn och hund får också utrymme och kan åka med. Våra cyklar kan ta upp till 100 kilo packning i sina lådor, som även kan utrustas med sittplatser för ett eller flera barn. Vilket behov du har är det som avgör, allt är möjligt.Ska du handla mat, köra barn till skolan eller ge dig ut på utflykt? Oavsett vad så är en lådcykel ett perfekt val för färden genom Umeå.

Elcykel med låda i Umeå - bra val