Elcykel med låda i Örebro

Elcykel med låda i Örebro - ett smart alternativ

Undvik långa bilköer, jakten på parkering och dyra bensinkostnader. Åk istället elcykel med låda i Örebro. Detta är det självklara fordonet för dig som vill röra dig fritt utan att göra åverkan på miljön. Ta dig enkelt och smidigt fram längs vägarna med en lastcykel från Babboe.

Inga bilköer, ingen parkeringsjakt och ingen trängsel i kollektivtrafiken.Köp en av cykelmodellerna från oss här på Babboe. Njut av att susa fram genom Örebro.

Elcykel med låda i Örebro

Fördelar med att elcykla i Örebro

Frihetskänslan är utpräglad när du åker på en Babboe. Precis som med bil bestämmer du vart du ska åka och när. Inga busstider eller tunnelbana att passa. Allt krångel med bilen, som trafikstockningar och att leta efter lediga parkeringsplatser, slipper du också.

Om du väljer att stänga av eldriften och trampa själv får du dessutom motion på köpet.

Det finns ett varierat  utbud av lådcyklar. Vi på Babboe erbjuder flera cykelmodeller att välja mellan. Här finns två- och trehjulingar med eldrift. Vi har även modeller utan eldrift. Tvåhjulingar och trehjulingar skiljer sig genom att tvåhjulingarna är smidigare, men inte lika stabila som trehjulingar. Vi har gjort en guide du kan se här.

Ytterligare bra saker med en elcykel

Den smarta cykellådan är rymlig och ger många möjligheter. Den kan frakta din packning, dina barn, hundar och handelskassar där i. Upp till 100 kg vikt kan lådan bära.Oavsett om du ska handla, frakta barn till skolan eller ge dig ut på äventyr i den vackra och innehållsrika staden Örebro. För detta är en elcykel med låda ett bra val!