Elcykel med låda i Eskilstuna

Elcykel med låda i Eskilstuna - smart transportalternativ

Långa bilköer, jakt på parkering och onödiga bensinkostnader. Tre onda ting du blir av med om du byter bil mot elcykel med låda i Eskilstuna. Åk på det självklara fordonet, för dig som vill röra dig fritt utan att skada miljön. Det är smidigt och enkelt att ta sig fram längs vägarna med en lådcykel från Babboe.

√ slipp bilköer √ slipp leta parkering √ undvik trängsel i kollektivtrafiken

Handla en av våra cykelmodeller från oss här på Babboe. Njut av att ta cykeln genom Eskilstuna.

Elcykla i Eskilstuna - en frihetsupplevelse

Frihetskänslan är tydlig när du åker på en Babboe. Du bestämmer vart du ska åka och när. Här finns inga tidtabeller att förhålla sig till. Dessutom slipper du  krångel med bilen, trafikstockningar och jakt efter lediga parkeringsplatser.

Stäng av eldriften och trampa själv om du vill ha lite motstånd och få nödvändig motion.

Hos oss finns ett varierat  utbud av lådcyklar. Babboe saluför flera cykelmodeller att välja mellan, som passar olika behov. Vi har två- och trehjulingar med och utan eldrift. Cyklarna med två eller tre hjul skiljer sig åt genom att tvåhjulingarna är smidigare, men inte har stabiliteten från trehjulingar. Kolla in vår guide här.

Fler bra saker med en elcykel

Cykellådan är smart och rymlig och öppnar upp för många möjligheter. Den kan frakta det du packar, dina barn, din hund och kassar från shoppingen. Lådan kan bära upp till 100 kilo packning. Oavsett om du ska handla, frakta barn till skolan eller ge dig ut på äventyr i staden Eskilstuna är detta ett smart och miljövänligt alternativ för dig. En elcykel med låda är ett bra val kort och gott!

Cykel med låda i Eskilstuna