Elcykel med låda för hund

Elcykel med låda för hund - ta med vovven på vägarna

Ta med din hund på äventyr, utflykter eller till parken. Oavsett storlek på hunden, dess ålder eller hur lekfull den är. En elcykel med låda för hund från oss klarar av alla slags bepälsade kamrater på ett säkert och miljövänligt sätt.

Vår lösning, det smarta valet

En elcykel med låda för hund från oss på Lastcykel är effektiv och säkert byggd. Med en tyst och underhållsfri elmotor tar du dig snabbt fram med fyrbent last, utan att din älskade vän blir störd. Din hund kan också enkelt ta sig i och ur lådan, tack vare den lucka vi har installerat fram.

Om allt detta lockar dig, gå till sidan för Babboe E Dog redan idag och ta första steget mot vovven på vägen.

Elcykel med låda för hund

Våra elcyklar är också ett miljövänligt val och smidigt val i stadsmiljö. Slipp trängseln på lokaltrafiken, köer i biltrafiken eller att behöva parkera bilen. Med en elcykel tar du dig tyst och lätt fram genom stadens gator och torg. Med din hundkamrat som sällskap!

Mer än bara för hundar

Våra elcyklar med låda för hund kan såklart inte bara användas till hundar, utan också andra och annat som får plats i lådan. Som till exempel barn, matkassar och korgen till en picknick i parken. Med säten med säkerhetsbälten i lådan, färdas dina barn säkert och tryggt.