Elcykel med låda för barn

Elcykel med låda för barn - ta med barnen på äventyr

Ta med dina barn på äventyr, utflykter eller till parken. Låt dem åka bekvämt på flaket och se sig omkring, medan du ljudlöst tar dig omkring utan problem med trafikstockningar. En elcykel med låda för barn från oss klarar av ett eller flera barn, och låter dem åka säkert i både ur och skur (det finns regnskydd).

Spännande förskole- och skolskjuts

En elcykel från oss på Lastcykel är effektivt och säkert byggd. Med en tyst och underhållsfri elmotor tar du dig snabbt fram med din dyrbara last. Och det är ju betydligt roligare att åka med en lådcykel till förskola och skola än en bil.

Våra elcyklar är miljövänliga och smidiga val i stadsmiljö. Du slipper trängseln i lokaltrafiken, köerna i biltrafiken. Dessutom slipper du den stressande jakten på parkeringsplats. Ta dig tyst och lätt fram genom stadens gator och torg, med en riktigt härlig körupplevelse på två eller tre hjul.

Mer än bara för barn

Våra elcyklar med låda för barn kan såklart användas till mer än barn. Hundar, matkassar och picknickkorgen är bara några exempel. Med säten med säkerhetsbälten i lådan, färdas dina barn säkert och tryggt. Hitta din egen favorit hos oss på Babboe.


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241