Elcykel i Malmö - hitta en här

Här kan du köpa elcykel i Malmö

Är det dags att byta ut bilen? Söker du elcykel Malmö? Titta in i vår webbshop, där det finns ett stort utbud av elcyklar av olika slag. Det som förenar dem är flaket. Våra cyklar är byggda för att transportera, oavsett om det rör sig om cyklar på två eller tre hjul. Det finns modeller för att endast frakta varor och liknande, men även de som är avsedda för att transportera barn och hundar. Kolla in våra olika cyklar här.

Elektrisk cykel i Malmö - var ligger butiken?

Vår butik är en webbshop. Detta innebär att du enkelt beställer våra modeller via nätet. Om du vill testa en först, så anordnar vi ibland provcyklingar. Kontakta oss om du är intresserad av detta. Vi vågar utlova att du troligen kommer att uppskatta upplevelsen av att köra fram på en Babboe.

Kan jag verkligen byta ut bilen?

Det kan kännas som ett stort steg att göra sig av med bilen, men det är fullt möjligt i många fall. För dig som pendlar med bil utan att ha speciellt långt till jobbet är det en smal sak att göra bytet. Det finns mycket att vinna på att köra eldrivet. För plånboken blir det en lättnad att inte betala för drivmedel, och det finns mycket tid att vinna på att slippa bilköerna. Sen vore det oansvarigt att inte påpeka hur kul det faktiskt är att åka runt på cykel Malmö.

Men jag behöver ju få med mig alla grejer

Du behöver inte oroa dig för lastutrymmet. Det är inte för inte som vi kallar dem för lastcyklar. Flaken på dessa eldrivna skönheter tar upp emot 100 kilo packning, och det finns även cyklar för specialändamål. Det vi pratar om är att det finns modeller för att skjutsa barn och även hundar. För dig som söker elcykel Malmö är detta kanske en välkommen information.

Tar det inte lång tid att åka på cykel Malmö?

De går faktiskt 25 kilometer i timmen. Med alla stopp och trafikstockningar i Malmö så kommer det inte att ta så mycket längre tid än om du hade tagit bilen. Väljer du en modell som trampas själv kommer du rimligen upp i 18 till 20 kilometer i timmen utan att anstränga dig för mycket. Elcykel Malmö - här kan du köpa en ny favorit