Cykla med hund i lådan på lådcykeln

Bjud din fyrbenta vän på en förstklassig åktur i någon av våra hundlastcyklar. Detta är ett lika kul som smidigt sätt att transportera hunden. Du har full uppsikt över din lurviga vän eftersom lådan är placerad framför dig på cykeln. Shoppa populära Dog E här.

Varför ska jag cykla med hund på lastcykel?

Fördelarna med Babboe är att cyklarna är smidigare och mijövänligare än bilar. Ur hundens synvinkel är det troligen intressantare att åka på ett flak, än instängd i en bil. Det är ju fritt fram att sniffa och upptäcka spännande dofter för en vovve som andas in den friska luften. Sommartid är det självklart också skönare att vara utomhus än att sitta instängd i en bil.

Hur är det med komforten?

Detta ädla fordon har yppersta komfort för din ludne kompanjon. Det går att öppna upp lådan, så att hunden kan spatsera in själv. "Landgången" har halkskydd så att det blir smidigt med ombordstigning och även landstigning. Inne i lådan finns plats för koppel, matskål, leksaker och även sällskap. Det är inga problem att få flera jyckar med på samma lådcykel.

Passar lådcykel för äldre hundar?

Svar ja. Det är bra grepp och driften är stabil utan att det blir skumpigt. Lådan är robust och hög, och det är svårt att hoppa ur den. Detta skapar trygghet för hunden. Här finns även fällbara bänkar med säkerhetsbälten, så att du kan ha mänskliga passagerare samtidigt.

Cykla med hund