Ska du köpa cykel på nätet? Här finns din cykelbutik

Vill köpa en cykel på nätet erbjuder vi på Babboe en spännande upplevelse. Vi säljer lastcyklar i olika modeller. Det finns med två eller tre hjul, med eller utan el, för frakt av barn, hund och varor. Ta en kik på våra modeller här vet jag.

Varför ska jag köpa cykel online från er?

Det enkla svaret är för att vi levererar cyklar med kvalitet, som dessutom är fullvärdiga ersättare till bilen. Om du bor i en mellanstor eller stor stad finns det mycket att vinna på att byta ut bilen mot cykeln. I längden handlar det om att höja din livskvalitet. För det är ju det som räknas i slutändan. Kolla in våra cyklar online och välj din favorit.

Ok, vilka är argumenten för att byta bil mot cykel?

Först och främst är det ofta en tidsvinst att cykla istället för att åka bil inne i städerna. Även om bilar teoretiskt sett går snabbare, blir de ofta stillastående i långa köer och får vänta. Det blir lite som kampen mellan haren och sköldpaddan med cykel och bil. Cykeln tar sig sakta men säkert fram i sina 25 kilometer i timmen med elmotor, och 18 till 20 kilometer i timmen för trampdrivet. Men det finns fler argument…

Vilka andra argument finns?

Miljöaspekten har blivit allt viktigare för våra kunder. De byter bil mot cykel för att vara snällare mot planeten helt enkelt. De modeller som finns av cykel online i vår shop spyr inte ut några avgaser alls. Och de drar varken bensin eller diesel, vilket innebär att de är snälla även mot din plånbok.

Hur ser det ut med packning?

Det finns gott om lastutrymme på våra cyklar. Upp emot 100 kilo packning får du på. Och så finns det modeller för hundskjuts och barnskjuts dessutom. Detta innebär att du inte går miste om transportdelen av det en bil erbjuder.

Ska du köpa cykel online? Här finns cykelbutik på nätet