Cargobike – ett bilfritt fraktalternativ

Med cargobike / lastcykel från Babboe kan du flytta och frakta stora tunga grejer, utan att det behövs bil. Du är snäll mot miljön och får frisk luft, samtidigt som du tar dig fram snabbare och smidigare inne i stan. Välj om du vill ha med eller utan el i din cykel. Ta kontakt med oss här.

Cargo bike - när du ogillar att stå i bilköer

Det kan var tröttsamt att åka bil inne i storstäder, framförallt i rusningstrafiken på morgon och eftermiddag. Med en trehjulig cargo bike glider du förbi på cykelbanan medan bilarna står still, och spyr ut sina avgaser. Det här är med andra ord en lösning som både du och miljön vinner på. Dessutom är det väldigt kul att åka på det här viset.

Du sparar pengar också

Förutom den kostnad som kommer av att ladda elversionerna av cyklarna är detta ett kostnadsfritt fordon. Inga dyra bensinkostnader, vilket kommer att märkas om du byter ut bilen. Och frågan är vad som är bra med en bil om du ändå inte åker några längre sträckor med din cargo bike.

Men kan cargobike verkligen ersätta bilen?

Om du tänker på möjligheten att frakta gods är dessa väl rustade för uppdraget. Du kan köra runt 100 kilo på flaket. Är det istället dagishämtning och lämning du funderar på, finns det till och med speciella modeller av cyklar avsedda för att frakta barn. Ja just det, vi har modeller för hundar också. Så det var fraktdelen. Prestanda och hastighet ligger på 250 watt och 25 kilometer i timmen. Om du trampar själv är normalfart 18-20 kilometer i timmen. Det går att åka snabbare med kombinerad el och trampkraft.

Hur gör jag om jag har frågor?

Bläddra igenom informationen vi har sammanställt här på hemsidan. Vi har försökt vara ganska heltäckande. Om du ändå inte hittar det du söker - ta kontakt med oss här.

Cargo bike - ett bilfritt fraktalternativ


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241