Cargobike i Göteborg – slipp kollektivtrafiken med Babboe

Köp en cargobike för att åka i Göteborg. Slipp kollektivtrafikens trängel och ta med dig packning och passagerare i lådan. Andas frisk luft. Barn, hundar och kassar med mat - mycket får plats på flaket på en Babboe. Tack vare eldriften på våra boxcyklar slipper du trampa dig svettig när det är mycket last på flaket.

Göteborg - en perfekt stad för cargobike

Slipp trafikstockningar, andas frisk luft och ta dig fram snabbt, enkelt och kul. Undvik trängseln på spårvagnen. Du kan även stänga av eldriften och få lite skön motion.

Om du har barn är cargo-biken även ett populärt sätt att frakta de minsta. Vi på Babboe har flera modeller av dessa cyklar. Kunderna har olika behov, och vi vill  tillfredsställa alla olika typer av kunder. Bland dessa lådcyklar finns två- och trehjulingar, och du får även välja med och utan elmotor.

Vilka är då skillnaderna mellan Tvåhjulingar är smidigare att manövrera än trehjulingar, men inte lika stabila. Läs vår guide, som du kan se här.

Cargobike från Babboe funkar bra i Göteborg

På tur med vovven och barnen

Om du är göteborgare och har en eller flera hundar passar det bra att byta ut bilen till en farkosten av typen Babboe. Vi har en specialmodell av hund-cargobike hos oss. Den heter Babboe Dog. Precis som våra andra boxcyklar levereras den med flera tillbehör.

Hos oss finns även barn-cargobikes med rum för ett eller flera barn. Till de modellerna har vi tillbehör i form av regnskydd, extrabänkar och extra säkerhetsbälten. Samtliga passagerare sitter på flaket sitter framför dig, vilket innebär att du har full uppsikt. Bra va?