Cargo cykel – miljövänlig fraktcykel med komfort

Med en cargo-cykel kan du få in gott om last eller packning och ta dig miljövänligt fram på gator och torg. Det blir allt vanligare att byta ut bilen med en cykel av detta slag, framförallt för de människor som bor i städerna. Kolla in någon av våra modeller nedan och gör dig av med bilen redan idag! Både miljön och din plånbok kommer att tacka dig.

Här är några förslag på cargocyklar:

Babboe Curve

Babboe Dog E

Babboe Carve Mountain

Så hittar du en cargo cykel som passar dig

Vill du trampa själv eller glida fram med eldrift? Vill du ha stabilitet eller smidighet? Detta är egentligen de enda frågorna du behöver ta ställning till. Det är nämligen vad du behöver fundera på: om du vill ha extra kraft i uppförsbackarna med en elmotor, och om du vill ha tre eller två hjul. Vi har gjort en guide du kan kika på här.

Vad är fördelen med dessa snyggingar till familjecyklar?

Om du bor i stan och pendlar med bil vet du nog redan vilket elände det är att stå i bilkö i timmar per dag. Förutom olidlig väntan så smutsas miljön ner, något som allt fler blir medvetna om i dessa tider av klimatkris. Med en familjecykel från Babboe slipper du detta. Du sparar dessutom in pengar som annars hade gått till bensin. Sist men inte minst är det roligt, och du får motion. Åtminstone om du stänger av elen emellanåt.

Smarta regnskydd för smarta cyklister

Ja, det finns ju utmaning med cyklar jämfört med bilar: vädret. Detta har vi löst genom att erbjuda smarta regnskydd av olika slag. Ta dig torrskodd och torrhuvad till jobbet, dagis, matbutiken eller vad det kan vara. Du som har barn eller hund kommer att ha stor nytta av detta. Klicka här för att komma till vår sida med tillbehör.

Cargo cykel