Bikelease - köp Babboe förmånscykel

Köp en förmånscykel via vår samarbetspartner Bikelease och njut av fördelarna genom din arbetsgivare! Babboe erbjuder lådcyklar till ett förmånligt pris. Registrera din arbetsgivare hos oss för att dra nytta av detta erbjudande.

Förmånscykel från Bikelease - vad innebär det?

Arbetsgivaren kan erbjuda dig en skattepliktig förmån genom att tillfälligt minska din lön och justera arbetsgivaravgiften. Det ger dig möjlighet att köpa en cykel till ett betydligt lägre pris än om du hade använt redan skattade pengar. Få mer information om cykelförmånen hos Skatteverket.

Kan jag använda förmånscykeln privat?

Valet är helt upp till dig! Var, när och hur du använder din cykel eller elcykel är inte upp till arbetsgivaren eller Skatteverket. Du har full frihet att använda din nya lådcykel enligt dina egna preferenser.

Så här går det till - vägledning framåt:

Informera din arbetsgivare om att de behöver ingå ett avtal med Babboe Sverige för att du ska kunna köpa en förmånscykel. Du kan hänvisa dem till oss för ytterligare förklaringar. När avtalet är på plats kan du välja den Babboe-modell som passar dig bäst, och priset på cykeln kommer att justeras vid köpet.

Hur påverkar cykelförmånen den totala kostnaden?

Du kan se priset på cykeln vid kassan, och det baseras på faktorer som ordinarie pris för lådcykeln, din månadslön och marginalskatten. När du köper en cykel genom arbetsgivaren sker det genom en bruttolönedragning, och ett förmånsvärde läggs till månadsvis.

Förmånscykel Bikelease


Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241