Provcykla innan köp!

Hitta din närmaste provcykel

Vi förstår att du vill undvika "grisen i säcken" och prova produkten innan köp. Provcykling kan ordnas via vårt hjälpsamma nätverk med lastcyklare.

VÅRA LASTCYKELMODELLER

Oavsett om du väljer en två- eller tre-hjuling, eldriven eller vanlig lastcykel – när du köper en Babboe lastcykel får du en riktigt bra cykel för pengarna. Babboe levererar kvalitetscyklar som klarar SGS säkerhetstester. Utvecklingen av våra modeller pågår kontinuerligt, med nya smartare lösningar.

Babboe Carve och Flow

Carve, för dig som gillar lutning: Den är stabil som en tre-hjuling och flexibel som en två-hjuling. Tack vare ”Carve System” lutar cykeln när du svänger, vilket ger dig känslan av att köra en vanlig cykel. Du får en bra körupplevelse med utmärkt väghållning.

Flow, för dig som vill styra som på en bil: Om du föredrar Ackermann-styrningen (att du styr båda framhjulen precis som på en bil) är Flow-modellen den cykel som passar dig.

Två olika motorer: Både Babboe Carve och Flow finns i två olika motorutföranden: bakhjulsdrift på Carve E och Flow E, och Yamaha Mittmotor på Carve Mountain och Flow Mountain.

Babboe Curve, trehjuling

Bakhjulsdriven eller mittmotor

Få den ultimata cykel-känslan utan att svettas - spara på miljön. 

Från början fanns det enbart bak- och framhjulsdrivna el-cyklar som ibland nästan kändes som mopeder. En ganska obehaglig känsla när man har sina barn i lådan. Nuförtiden kan du känna dig helt trygg. Våra elmotorer är anpassade så att de inte bara sticker iväg.

Välj mellan våra Babboe E-modeller, som har en tyst och pålitlig bakhjulsmotor och där du har 8 olika effektinställningar, eller de superstarka Babboe Mountain-modellerna med mittmotorer från Yamaha. Cyklarna ger dig den ultimata cykelkänslan och tar dig smidigt över såväl branta backar som genom storstäder.

Alla våra Babboe Mountain-modeller har det steglösa växelsystemet från Envioloi, som erbjuder cyklister en tyst, bekväm och ojämförlig körupplevelse.  Växeln justeras enkelt i förhållande till terräng och efter individuell åkstil: du vrider bara på en knapp. Babboe Mountain-modellerna byggs i Heerenveen, Holland, och levereras körklara från fabriken, direkt hem till dig.

BABBOE BIG, DOG & TRIKE (E)

Vår mest sålda modell, Babboe Big finns i tre olika versioner. Grunden är alltid densamma: en lättrampad trehjuling med 7 växlar (Shimano), där du svänger med hela lådan. Modellen finns med och utan elmotor. Lådan finns i fyra olika smarta versioner, anpassade till just ditt behov., och får lastas med 100 kg.

Babboe Big E, Trike E och Dog E är utrustade med en tyst och underhållsfri motor på 250W och 375Wh, lithium-ion battery med Samsung-celler. Den har 8 olika hastighetsinställningar samt walkassistance, vilket underlättar din cykeltur.

EN SMIDIG TVÅHJULING MED ELLER UTAN EL

Söker du en lastcykel med körkänsla som en vanlig cykel, men med tillräcklig plats för barn, matkassar, eller kanske picknick-korg? Då är en tvåhjulig lastcykel ett bra val. Den är bekväm för båda föraren och passageraren, lättcyklad och lättstyrd, men utan att göra avkall på utrymme, säkerhet och stabilitet. Våra Babboe tvåhjulingar City, Mini och Slim förenar hög kvalitet med gott om plats.

Babboes tvåhjulingar finns i tre olika utföranden: utan el, med bakhjulsdrift och med Yamaha Mittmotor.

Provcykla en Babboe!

Vi har många orter där du kan provcykla en lastcykel innan köp.

Går det att byta ut bilen mot en lastcykel? Kommer företagets anställda att kunna gå över från budbil till eldriven cykel med flak? Vissa frågor går inte att besvara utan att testkörning sker. Det har vi förståelse för, och därför vill vi gärna hjälpa dig att få till en provcykling så att du kan bestämma dig.

Läs mer här hur du går tillväga för att provcykla en av våra cyklar.

Har du ett evenemang på gång och tycker du att vi ska vara med, så får du gärna höra av dig!
Kontakta oss på: info@lastcykel.se eller tel: 023-14500

Elcykel med låda i Umeå - bra val

Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241