Byt till packcykel – budcykel med eller utan el

Få med dig gott om packning med en packcykel från Babboe. Detta är ett miljövänligt alternativ som rymmer både hundar, barn, shoppingpåsar och påsar med blomjord. Gör som många andra och byt ut bil mot budcykel och lev ett enklare liv som ger ett mindre klimatavtryck. Framförallt är detta ett alternativ för stadsbor, som förutom miljöaspekten även sparar pengar på utebliven bränslekostnad.

Här är några förslag på packcyklar:

Babboe City

BABBOE MINI E

Babboe Curve Mountain

Hitta en packcykel som passar dig

Svårt att välja budcykel? Vi har gjort en guide du kan kika på här. Till syvende och sist kommer det ner till två saker: vill du ha eldrift eller enbart trampa själv? Vill du ha två eller tre hjul? Med de eldrivna packcyklarna får du en extra boost uppför backar och liknande. Fundera på om du har någon lång backe som du ofta åker uppför. Valet mellan två och tre hjul handlar om hur smidig/stabil du vill vara. Bakfiets-modellerna med två hjul är smidigare än trehjulingarna, men samtidigt inte lika stabila.

Eldrivna budcyklar - vad är poängen?

Poängen är inte bara en, utan flera. Först och främst sparar du på miljön, för det andra slipper du omaket med att stå i bilköer i flera timmar om dagen. För det tredje sparar du in pengar på vad du annars skulle lägga på bensinkostnad (eller tunnelbana). För det fjärde får du motion, åtminstone om du låter elmotorn vila ibland. För det femte är det roligt att åka med våra packcyklar från Babboe. Win win win win win helt enkelt.

Kolla in våra tillbehör

Klicka här för att komma till vår sida med tillbehör. Här finns en hel del tillägg som gör din cykling ännu mer praktisk och roligare. Exempelvis finns här smarta regnskydd, sittdynor och annat som underlättar i ditt nya liv som Babboe-ägare. Vi önskar dig lycka till i jakten på det perfekta fordonet för dig, och hjälper gärna till vid behov. Ta kontakt med vår support här.

Packcykel