Upptäck fördelarna med förmånscyklar i Södertälje

Nu har du i Södertälje en unik möjlighet att dra nytta av förmånscyklar. Arbetsgivare kan nu erbjuda sina anställda cyklar till ett gynnsammare pris. För att ta del av detta erbjudande behöver arbetsgivarna bara registrera sig hos Babboe Sverige.

Lastcyklar för privat och professionell användning

En av de fördelar som förmånscyklar erbjuder är flexibiliteten att använda dem både för personligt bruk och i tjänsten, helt utan några restriktioner. Det är en förmån som ger dig frihet.

Så fungerar det

För att dra nytta av förmånscyklarna, inled en dialog med din arbetsgivare för att uttrycka ditt intresse för dem. När avtalet är på plats kan du välja den Babboe-modell som passar dina behov bäst.

Se våra lastcyklar här 

Använd vår kalkylator för att räkna ut priset

När det kommer till att fastställa kostnaden för din förmånscykel, finns det flera variabler att beakta. Dessa inkluderar priset på lådcykeln, din månadslön samt marginalskatten. För att få en exakt uppfattning om dina ekonomiska fördelar, kan du enkelt använda vår användarvänliga kalkylator.

Klicka här för att räkna ut kostnaden för din cykel och maximera ditt ekonomiska utbyte.

Förmånscykel Södertälje

Warning: Undefined variable $add_facebook_pixel in /home/lastcykel/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 241